Benvinguts a Cotxe Clàssic.com

Una de les feines principals d'aquesta web es presentar-vos les diferents opcions de venta dels que disposem.

El terme ‘vehicle històric’ és el designat en moltes nacions per a definir una situació legal per a aquells vehicles d'una certa edat o ressenyables. Al nostre país, tal com es descriu en el Reial decret 1247/1995 del 14 de juliol, per a poder assenyalar un vehicle com a històric ha de complir almenys una d'aquestes característiques:

Tenir més de 25 anys des de la seva data de fabricació, en cas de no conèixer-se des de l'última data de matriculació o la de fabricació del model. Sempre que els seus components hagin estat fabricats en el mateix període de fabricació del model.

Vehicles inclosos en l'Inventari General de Béns Mobles del Patrimoni Històric Espanyol o aquells que hagin estat declarats d'interès cultural. I els que posseeixin algun tipus d'interès especial, ja sigui pel seu historial de propietat o per ser partícip d'algun esdeveniment històric.

Que sigui un vehicle de col·lecció, és a dir, aquell que pel seu interès, rellevància o per posseir alguna raresa o peculiaritat hagi de ser catalogat de vehicle històric, fins i tot no disposant d'una edat superior a 25 anys.

Els vehicles històrics són aquells clàssics que han estat requalificats segons la legislació vigent, per la qual cosa evidentment tots els històrics són clàssics, però no tots els clàssics són necessàriament vehicles històrics.

El propòsit d'aquesta pàgina és afavorir i simplificar la venta dels cotxes clàssics arreu del món, així també presentar-los de la millor manera possible per als interessats en aquestes joies de la automobilistica.

Juntament amb Tú, junts podem i esperem crear una comunitat i convertir aquesta pàgina en una tenda/foro on poder trobar els cotxes i la gent amb qui més t'interessi comprar, vendre o alquilar.
cotxe clàssic
App venda clàssics


APP gratuïta on contactar amb venedors 

Per anunciar-vos gratuïtament, només cal omplir els formularis o anar directament a la app             PATROCINAT PER